0

Under Armour

Az Under Armour márkának a vérében van a sport. Ez alatt a márka alatt minden olyan sportruházatot és lábbelit találhatsz, amely tele van olyan technológiákkal, amelyekről álmodni sem mertél.

Miért az Under Armour?

Az Under Armour egy olyan márka, amely viszonylag nemrégiben érkezett hozzánk. De azonnal nagy sikert aratott mindenféle profi és amatőr sportolók körében. A kiváló minőségű anyagok, amelyek csúcstechnológiát tartalmaznak mind a ruházatban, mind a cipőben, és az egyszerű dizájn tökéletesen kiemelik minden sportoló teljesítményét.

A márkáról

Az Under Armour márkának a vérében van a sport. Karakterét a Marylandi Egyetem labdarúgócsapatának alapítója és kapitánya, Kevin Plank találta ki. Ilyen márkában bármilyen sportruházatot és cipőt beszerezhetsz. Így stílusosan és kényelmesen viselheted kosárlabdához, focihoz, golfhoz vagy futáshoz.

Történelem

Az Under Armour márkát 1996-ban alapította Kevin Plank futballista. Amellett, hogy a cég születésénél ő áll, a funkcionális fehérneműk kezdetei mögött is az ő személye található. Focistaként nem szerette az izzadt mezeket, amiben játszania kellett. Támadt egy ötlete, és a Marylandi Egyetemen végzett tanulmányai után szintetikus szálakból elkészítette első pólóját.

Ezután Washingtonban a nagymamája pincéjében elkészítette az első ruhadarabokat, és kiosztotta egykori csapattársainak. Ezek a mezek egészen az NFL-ig jutottak el.
Plank pólói Jeff George focista révén váltak széles körben ismertté, aki az egyikben az USA Today címlapján szerepelt. Aztán 1996 végére Planknak több mint 500 pólót sikerült eladnia és 17 000 dollárt keresni.

Ezt követően a cég Baltimore-ba költözött, ahol ma is található. 1997-ben már az első gyárat kellett beüzemelnie, hogy az összes rendelést le tudja bonyolítani.

A cég nagyobb fellendülése és növekedése 2000-ben kezdődött, amikor az Under Armour az XFL labdarúgó-bajnokság fő ruhamárkája lett. 2003-ban jelent meg az első tévéreklám is. Azóta a márka presztízse csak nőtt.

Miután szinte minden amerikai államban elterjedt, Kanadában és Kínában is ismert lett. A márka presztízsét aztán tovább növelte, hogy a 2014-es téli olimpián az Egyesült Államok gyorskorcsolyacsapatát öltöztette fel.

Ezzel egy időben Stephen Curry NBA kosárlabdázó lett az arca, ami további gyors növekedést okozott. A márkát manapság viselő híres nevek közé tartozik például Anthony Joshua vagy Mick Schumacher. Csehországból pedig például Martina Sáblíková, Lukáš Krpálek és Josef Dostál.

Kevin Plank és az Under Armour kiváló példa arra, hogy ha valami nem tetszik, könnyen változtathatunk rajta. Ráadásul még viszonylag fiatal márkáról van szó, így csak további növekedésre számíthatunk.

Technológia

ColdGear®

A technológia kétrétegű anyagot használ, amely keringeti a testhőt, és hosszabb ideig melegen tartja. Az anyag könnyedségével tűnik ki. Az ebből az anyagból készült ruházatot -15°C és +12°C közötti hőmérsékletre tervezték.

HeatGear®

Az ezzel a technológiával készült ruházatot úgy hozták létre, hogy szárazon és hűvösen tartson, és ne terheljen meg felesleges grammokkal. Villámgyorsan elvezeti az izzadságot, és rendkívül légáteresztő. Ezt a ruhát +23°C és +37°C közötti hőmérsékletre tervezték.

4-Way Stretch™

A ruhák szerkezete ezzel a technológiával lehetővé teszi az anyag rugalmasságát mind a négy irányban. Az ezzel a technológiával készült ruházat támogatja a teljes mobilitást, elvezeti a nedvességet és jól szárad.

Moisture Transport System

Technológia, amely nem hagy nedvesen. A lehető leggyorsabban felvezeti az izzadságot a bőrödről a ruhád felületére, ahol gyorsan elpárolog, és száraz maradsz.

Anti-Odor

Az anti-odor technológia megakadályozza a büdös baktériumok elszaporodását, így (nem lesz olyan rossz szagod) nem kell olyan gyakran mosnod a ruháidat.

Flatlock Seams

Lapos varratok a maximális viselési kényelem érdekében. A bőrön fekvő varratok felépítésének köszönhetően a teljesítmény során nincs bőr súrlódás és nyomás.

UPF Protection

Ebben a ruhában nem kell tartanod az áruló napsütéstől! Úgy van kiallakítva, hogy védi a bőrt az UV-A és UV-B sugárzástól.

Charged Cotton®

Miután évekig a pamutot ellenségnek bélyegeztük, az Under Armour átvette, amit az anyatermészet teremtett, és jobbá tette. A Charged Cotton® ugyanolyan kényelmet nyújt, mint a pamut, de sokkal gyorsabban szárad, és együttműködik a sportoló testével.

UA HOVR™

A középtalpat alkotó UA HOVR hab kémiai összetételét kifejezetten puhaság jellemzi, amely segít elnyelni az ütéseket. Az UA Energy web energiahálózat jelentős reaktivitást és energiavisszatérítést tesz lehetővé. Az anyag fenntartja a súlytalanság érzetét és az ütéselnyelést anélkül, hogy más funkcionális tulajdonságait korlátozná.

Mérettáblázatok

Cipők

Ruházat

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő