0
Belépés
Keresés
0 Etess meg

A kosár üres

Nem teszünk hozzá valamit?

Nejnavštěvovanější kategorie zboží

A csapatunk

Ki itt a főnök? Kivel beszélhetsz telefonon, chatelhetsz és írogathatsz? Ki rendeli az árut és ki fizeti az egészet? Itt mindent megtudhatsz, ez a mi "tiszta lapunk".

Zbyněk Ollender

Boss

Az alapító, legfelsőbb urunk, az, aki a forradalom után nehezen küzdött és most fizeti ezt a mulatságot. Kemény főnök és kompromisszumok nélküli üzletember kisugárzása van, de mindez mögött egy klassz ember áll, profi foci karrierrel a háta mögött. A legenda szerint néha az irodáinkban is megjelenik. De türelemesen kell várni.

Nick Ollender

Aki belebeszél

Egyetemi évei közben úgy döntött, hogy segít az apja vállalkozásában. Az eredmény két éveig tartó veszekedések, csendes háztartás és egy új e-shop. Mára már megtalálták az utat egymáshoz és megalakították az Generation X-Millennial csapatot. Nick vérbeli Cseh, szeret írni és felelős az online és a cégfejlesztésért. Érdekeli a személyes termelékenység, megpróbálja abbahagyni a Playstation játékát, és nincs lelke.

Andrea "Andy" Dorotíková

A jobb kéz

Amikor Andy valamikor 96-ban eladóként kezdte, nem is sejtette, hogy ez egy életen át tartó munka lesz. Később rájött, hogy két életre is elegendő munka van. Amikor nincs az edzőteremben, új árut rendel, vagy bejárja üzleteinket. Ha véletlenül az úton találkozol vele, ne aggódj. Igaz, hogy az Andy szőke, de úgy vezet mint a forma-1-pilóta.

Katka Boháčová

Instafotomágus

Tetszenek a képeink? Micsoda? Hogy nem? Akkor a Kacsa csípjen meg! Ehm vagyis... Katka felelős a megjelenésünkért és a közösségi hálózatokért. A fényképezőgép állandóan a kezében van, és ha éppen nem varázsol vele, akkor árut rendel. Várázslatosan táncol, tud zongorázni és gitározni. De ami a legfontosabb - Katka nagy Harry Potter bolond. De annyira, hogy abszolút MINDENT tud arról a világról, és nála nehezen találsz valamit a griffendéles címer nélkül.

Petra Krakovská

A rettenthetetlen megrendelés-intező

Zászlóshajónk sokéves eladónője, ma az összes e-shop megrendelés tökéletes lebonyolításáért felel. Ő az egyetlen közöttünk, aki igazán tud énekelni, zongorázik és robogóval járja Ostrava macskaköveit. Van egy személyes Yorkshire testőre, Ron, aki a mérgezéstől az atomrobbanásig már szinte mindent túlélt. Tehát vigyázz.

Petra "Davča" Davidová

Egyszerűen csak Davča

Davča már 3 éves korában hármasokat dobott a pálya feléről, így a kosárlabda egyértelmű választás volt számára. Ő az elégedettségéged garanciája és szinte minden ügyfélproblémát képes megoldani. Nehéz napok után egy jó kávé mellett, vagy barátokkal finom vacsora kőzben relaxál. Néha inkognitóban van, és a szabadidejét egy könyv társaságában tölti. Ha a parkban egy sötét köntösbe bújt alakot látsz könyvvel a kezében, akkor az Davča lehet.

Eva Neštáková

A vevő támasza

Van egy szupersztár mosolya, egy kutyája, amelynek IQ-ja130, és egy legmenőbb természete. De ez nem azt jelenti, hogy nem tud mérges lenni! Evka éppen akkor vállalta az ügyfélszolgálatot, amikor Petráink már idegileg nem győzték, és másodfokú gyilkosság veszélye állt fenn. Találkozhatsz vele telefonon és chaten, és minden visszaküldés vagy csere a kezei közt halad át. Megizzasztana floorball vagy hegyi túra közben. Vagy floorballban a hegyekben!

A többi coming soon...

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

Rendezés
Szűrő