0

Az áru gondozásának tízparancsolata

A D-Sportban követjük minden szabály legfontosabbikát, a 3S szabályt. Azt szeretnénk, ha a termékünk a lehető leghosszabb ideig jól illeszkedne, megfelelne és szolgálna. Ezen okból kifolyólag hoztuk létre a következő szabály listát. Ha nem tartod be a következő szabályokat a termék hamar elhasználódik és a nem megfelelő használat a reklamációs kérelem elutasításához is vezet. Viszont, ha másoknak sikerült, neked is sikerülni fog!

UI: Kérünk, hogy amint hibát észlelsz a rendelt terméken, rögtön igényeld a reklamációt és ne használd a terméket, mert ebben az esetben a reklamáció el lesz utasítva.

Cipők

1. A márkás cipő, melyet kínálunk, igaz kvalitás, viszont nem tönkre tehetetlen. Kérünk, vigyáz rá megfelelően.

2. Olyan sporthoz használd a cipőt, amelyre ki lett fejlesztve. Szóval nincs úszás a futballcipőben!

3. A cipőt mindig kösd be és fent jól húzd be. Így a cipő nem fog deformálódni.

4. A cipőfűzőt a lehúzás során ki kell kötni. Ahhoz, hogy megakadályozd a cipő tökretételét, ne húzd úgy le, hogy rálépsz a sarkára. Ellenkezőleg, ajánljuk a cipőkanál használatát.

5. Nedves cipő = könnyebben tönkre tehető cipő. Az esőben futni menő, de a cipőd annyira nem szereti. Ráadásul megfázhatsz közbe.

6. Ha már egyszer bevizezted a cipődet, haza érkezéskor rögtön szárítsd ki. Ne hajszárítóval. Ne olvasztóval. Ne szárítóval. És tuti ne vasalóval! Elég kitömni újságpapírral és hagyni száradni szobahőmérsékleten. Nem a fűtőkályhánál!

7. Soha ne mosd a cipőt a mosógépben és ne szárítsd a mikróban. Oda az ételt kell tenni. 

8. A cipő tisztításához használj egy kis meleg vizet, szappant (ne mosóport) és kefét vagy szivacsot. Tisztítsd boldogan és érzéssel!

9. Ha ki akarod érdemelni a szuper cipőtisztító címet, használj feszítőt. A cipők így hosszabb ideig megőrzik formájukat!

10. Szeresd a cipődet!

Ruhák

1. Mosás, szárítás vagy vasalás előtt mindig ellenőrizd a címkén található használati utasítást. 

2. Ha átizzadt a ruha, azt ajánljuk, öblítsd át tiszta vízben. Így tovább megtartja a színét. Az öblítést, kérünk, ne keverd össze a mosással, előző olyan a ruhának, mint egy frissítő üdülés. 

3. A színes ruhákat mossad a COLOR jelzésű mosószerekkel, meghosszabbítod így az időd, mely alatt a ruha színe egyezni fog a szemed színével.

4. Ha törődsz a ruháiddal (például a kedvenc pólóddal), kerüld a fehérítő és az öblítő használatát és inkább csak időként vidd őket ki egy éjszakára a levegőre. 

5. A nyomtatott mintával ellátott termékeket csak kifordítva vasald. 

6. Mielőtt a nyomtatott mintával ellátott terméket mosni szeretnéd, fordítsd azt ki.

7. Mosás előtt húzd fel az összes cipzárt. Hasonlóképp vigyázz a száraz cipzárra is, mivel károsíthat más ruhadarabokat. Eléggé agresszíven tudnak viselkedni.

8. Kövesd a gyártó által ajánlott speciális kezelési útmutatót (pl. impregnálás). Az anyag így hosszabb ideig megőrzi tipikus tulajdonságait.

9. Nem utolsó sorban, kézi mosásnál használj folyékony mosószereket.

10. Már ősi idők óta ismert az a tény, hogy a ruhák teszik az embert. Ezért, szeresd ruhadarabjaidat!

Kiegészítők

Táskák, hátizsákok és pénztárcák

1. NNN - ne mosd, ne szárítsd, ne vasald. Tisztítsd szivaccsal vagy puha kefével maximálisan 30°C fokon. Mint egy kisbabát.

2. Ne használj szerves oldószereket vagy más kémiai anyagokat vagy koptató részecskéket tartalmazó mosószereket. Vagy reszelőt.

3. Ha nincs megadva mennyi a maximális terhelés, a terméket a méretéhez megfelelően terheld. Egy 20 literes hátizsák nem bír el 20 kiló követ. 

Labdák

4. Csak tűvel szabad felfújni. Nem orvosival. A tűt előbb vizezd be vagy szilikonozd le. Igyekezz a tűt függőlegesen tartani.

5. A szintetikus labdák vízzel moshatók, a természetesekhez speciális krém vag spray szükséges. Szárítsd szobahőmérsékleten, ne a fűtőkályhánál vagy a mikróba. 

6. A labdát csak azon sportra használd, melyre tervezve lett. 

Védők és kesztyűk

7. Ha a védőeszköz bármilyen módon megsérül, akkor a védelmi funkciója csökken. Mindig győződj meg arról, hogy minden rendben van és a helyén van.

8. A védőt kézzel kell mosni, tiszta vízzel 30°C fokig. A kesztyűt csak töröld át nedves törlőkendővel. Újra csak, mint egy kisbabát.

9. Hagyd kiszáradni szobahőmérékleten, ne a kályhánál vagy a napon.

10. A nevük ellenére a kiegészítők teljes értékű részét képezik életünknek. Ezért szeresd a kiegészítőidet!

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő