0

Reklamáció

Ha a termék használata közben hiba merülne fel, küldj nekünk reklamációs levelet a következő címre: Poštovní 164/7, Ostrava 702 00. A legjobb Csomagküldőn keresztül küldeni, mivel ingyen van, az útmutató itt található. Csomagold hozzá a számlát, vagy a nyugta másolatát és egy rövid űrlapot, melyet a boltunkban is megtalálsz. 

Mit lehet reklamálni?
 • Olyan termékeket, melyeknél a hiba oka a rossz anyag vagy a rossz gyártási technológia stb. 

Mit nem lehet reklamálni?
  • Az elhasznált termékeket, melyek gyakori használattal lettek károsítva, vagy éppen ellenkezőleg a helytelen használat vagy a mechanikai sérülés következtében létrejött károsodásokat - pl. erdőben való futás.
   • fizikai rendellenességek (kinövések, rossz járás stb.) következtében létrejövő károsodást.
    • Azon termékeket melyek nem voltak megfelelően kezelve - pl. mosógépben kimosott cipő (messziről is észrevesszük).

    A reklamációt azonnal be kell nyújtani a hiba felfedezése után, hogy annak okát meg lehessen állapítani, legkésőbb az áruvásárlástól számított 24 hónapon belül. Ahhoz, hogy a cipő reklamációra kerüljön, szükséges, hogy száraz és tiszta legyen. Amint a reklamációt lebonyolítottuk, azonnal tudatjuk veled, telefon vagy e-mail segítségével.

    törvény az adásvételi szerződés megsértésének két típusát különbözteti meg:

    Kisebb szerződésszegés (általában orvosolható hibákról van szó) - ebben az esetben jogosult vagy az áru ingyenes javítására, vagy a vásárlási ár értékében felajánlott kedvezményre. A döntés a te kezedben van.

    A szerződés lényeges megszegése (általában helyrehozható hibákról van szó) - ebben az esetben jogosult vagy a termék hibás részének a cseréjére, a termék kicserélésére egy újra, kedvezményre a vásárlási ár értékében, vagy igényelhetsz pénz visszatérítést. A döntés újra csak a te kezedben van.

    Reméljük, hogy ezzel a nyilatkozattal a szolgáltatásainkkal való elégedettségedhez és elkerülhetjük a félreértéseket. A fent leírt információk összhangban vannak a Cseh Köztársaság törvényeivel. 

    Newsletter

    Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

    A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

    kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
    Partnerek:
    Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
    Rendezés
    Szűrő