0

SPOLU label

Vera és Vera Havířovból. Barátok, akik gyerekkoruk óta ismerik egymást, kávéimádók és egyben az SPOLU Label márka alapítói. Miért indították el vállalkozásukat? "Szeretünk és akarunk olyan ruhákat varrni, amelyekben minden nő jól érzi magát, és ugyanakkor nem úgy néz ki, mint egy "elveszett maratoni futó", ahogy mondani szoktuk." A márka alapja a minőségi szövetek, amelyek nem csak a környezetre, hanem a társadalmi és gazdasági fenntarthatóságra is a lehető legkisebb hatással vannak, ami azt jelenti, hogy a textíliát előállító dolgozók megfelelő fizetést kapnak a munkájukért, a gyárak biztonságosak és nem dolgoznak ott gyermekmunkások vagy megalázó körülmények között dolgozók.

Miért az SPOLU Label

Főleg azért választottuk az SPOLU label való együttműködést, mert ez egy helyi márka, amely eredeti, fenntartható anyagokból készült darabokat gyárt. A lányok valódi nőknek varrnak és terveznek ruhákat, valódi történettel.

Történelem

Egyszer, amikor a lányok összejöttek kávézni, megkérdezte Vera, Verától. És, varrsz még? "Varrnál nekem valamilyen sportruhát?". Ez a kérdés kulcsfontosságú volt a vállalkozásukban. A következő kávénál Vera már rengeteg ötletet és javaslatot tett, és egyértelmű volt, hogy abban a pillanatban megszületett közös álmuk a helyi és fenntartható divatról.

De az üzletet a kezdeteiben olyan nagy csapás érte, amire senki sem számított. Egy járvány, amely az egész világot érintette, de nem akadályozta meg a lányokat abban, hogy megépítsék álmukat. Gyorsan reagáltak, és a megmaradt anyagból ingyenesen varrtak védőmaszkot mindenkinek, abban az időszakban, amikor a legnagyobb szükség volt rá. 

A legjobb az SPOLU Label műhelyből

Anyagok

Vászon

A len ökológiai, teljesen újrahasznosítható, biológiailag lebomló anyag, nem szükséges trágyázni, növényvédőszerrel kezelni. A szövetgyártás során nincs szükség vegyszerekre. A lenvászon jellegzetes tulajdonsága a légáteresztő képessége. Érintésre hűvös, jól elvezeti a hőt és a nedvességet. Ezenkívül rendkívül tartós, kopáskor lágyul és megfelelő gondozás mellett örökké tart.

GOST természetes pamut

A GOST biopamut természetes komposzttal gazdagított, "élő talajban" nő, növényvédő szerek és műtrágyák használata nélkül. A szálai bolyhosabbak, nincs kezelve vegyszerrel, tartósabb, ellenállóbb, légáteresztőbb és nem okoz allergiás reakciókat.

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő