0

Roxy

A Roxy röviden egy funkcionális és stílusos márka, amely minden kalandvágyó lányt elkápráztat.

A márkáról

A Roxy márka, amely ma a nők és lányok piacát mindennapi ruházattal, fürdőruhával, valamint szörfözéshez, snowboardozáshoz és fitneszhez szükséges ruházattal látja el, a múlt évezred végén jött létre.
A Roxy az 1970-ben alapított Quiksilver leánymárkájaként jött létre, és csak férfiak számára szállított ruhákat. Az ausztráliai Torquayban alapította Alan Green és John Law.
1990-ben a Quiksilver úgy döntött, hogy nőknek és lányoknak is elkezdi gyártani termékeiket, és elindult a Roxy márka. Nevét az akkori igazgatója, Bob McKnight lányáról, Roxy McKnightról kapta. Az első termékek szörfölő ruhadarabok voltak.
A márka ezt követően fokozatosan bővítette portfólióját. 1992-ben farmert és téli ruhákat is árult.
1993-ban készült el a logó, amely ma is nagyon ismerős mindenki számára. Ez egy Roxy-t szimbolizáló szív, amelyet két Quiksilver logó kombinálásával hoztak létre.
A következő években a márka a vízi és téli sportok híres női sportolóival való együttműködésre kezdett összpontosítani. Az elsők között Lisa Andersen volt, aki 1994-1997 között négyszeres szörfvilágbajnok volt. Később a márka arcai között szerepelt az ausztrál snowboardos, Torah Bright is, aki 2010-ben és 2014-ben olimpiai arany- és ezüstéremet szerzet. A márka a hasonló együttműködések létrejöttének köszönhetően hamar presztízsre tett szert.
Ennek a márkának az első üzlete 1997-ben nyílt meg, hol máshol, mint a szörfözés paradicsomában - Hawaii-on. Ma ez a márka az egész világon elterjedt, és a nők szeretik. Nemcsak termékeik minősége miatt, hanem a Roxy által megtestesített értékek miatt is. Manapság a női szörf- és snowboardruházat terén Roxy-nak egyáltalán nincs versenytársa. Így a tengerparti és hegyvidéki életmód szinonimájává vált.

Mérettáblázatok

Ruházat

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő