0

Karácsony

A karácsony kicsit olyan, mint egy dzsungel. Ha tudsz benne közlekedni, az nagy élmény lehet. De ha nem tudsz, megehet egy hótigris. Ez az áttekintés segít a közlekedni a karácsonyi dzsungelben, hogy januárban még egyben légy! Szóval dőlj hátra és böngéssz…


Ajándékutalványok

Mennyi olyan ajándékot kaptál, amely soha nem szolgálta a célját? Hoppá... Nagyon sokat, ugye? Néha sajnos nem sikerül a választás, és olyan ajándékot adunk, ami az illetőnek annyira nem tetszik (rosszabb esetben akár meg is sérti), vagy nem találja hasznosnak. Idén ezt a helyzetet elegánsan elkerülheted ajándékutalvány ajándékozásával. Hagyd, hogy az illető maga válassza ki, mit akar valójában. Így nem fog a szekrény mélyén porosodni.

Ár szerint

Akár fizetés, akár érdem alapján, mindenkinek kicsit más a költségvetése. De ha a családban megegyeztek abban, hogy "Idén nem igazán ajándékozzuk meg egymást", akkor rossz hírünk van. Itt nincs 0 Ft keret.


Kinek ajándékozod?


Mit ajándékozol? 

Adventi naptár

Adventi naptár. Egy nagyszerű dolog, ami lerövidíti az év legvarázslatosabb időszakára, a karácsonyra való várakozást. Adventi naptárunkban nem egy édes csokidarabot talál az ablakok mögött, hanem remek kedvezményt termékeinkre. Ezért érdemes minden nap egy pillantást vetni kedvezményes naptárunkra. Talán ennek köszönhetően meglepheti magát vagy valaki, aki közel áll önhöz. És ebben rejlik a varázslat.

 

 

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő