0
Belépés
Keresés
0 Etess meg

A kosár üres

Nem teszünk hozzá valamit?

Nejnavštěvovanější kategorie zboží

Csomagolás

Első megrendeléseink óta a csomagolási folyamatunk számos változáson ment keresztül. Ügyelünk arra, hogy ügyfeleink a vásárlás után minél több releváns információt kapjon a lehető legjobb csomagolásban. Ugyanakkor nem támogatjuk a felesleges waste-et. Ezért igyekszünk ezt a kettőt kiegyensúlyozni. Olvasd el hogyan.

Kérés az elejére

A csomagolásainkra és röplapjainkra is fel van tűntetve, hogy hasznosítsa újra a csomagolást - használja őket újra, vagy helyesen újrahasznosítja azt. Nem bonyolult munka ez és ezzel a munka nagy részét el is végzed te magad!

Csomagolások az e-shop-ból és táskák 

A csomagolások nagy részét 100%-osan újrahasznosított műanyag csomagokban küldjük. Eleinte komposztálható műanyagból készült borítékokat használtunk, de azt tapasztaltuk, hogy ha ezeket a borítékokat újrahasznosítják, akkor ez sok rést okozhat az újrahasznosító gépekben. Ugyanúgy nem vált be a füllel ellátott csomag sem - több műanyag kell a legártásához és a haszonban kevés ember részesül. És szintén nem készítünk csomagot dupla ragasztással - ismét csak több műanyagot használunk, és tapasztalatból tudjuk, hogy az emberek úgysem használják újra.

Néha előfordulhat, hogy nem a műanyag borítékban kapja meg a csomagot, hanem egy már használt papírdobozban. Igaz, nem ez a leghatékonyabb módszer, de baromi hatékony. Néha sok doboz van a raktárban, ezért inkább újra használjuk, nem pedig kidobjuk azt. Az árura nincs semmilyen negatív hatással és végtére is, a cél az, hogy az áru problémamentesen érkezzen meg. Erre a célra az egyszer használt doboz is megfelel. Őszintén - ha elegendő használt dobozunk lenne, csak abban küldenénk a megrendeléseket. Ha van ilyen dobozod, nyugodtan keress fel minket, mi megörülünk neki.

Az új papír dobozokba való csomagolást is fontolóra vettük. Ezek előnye, hogy jobban bomlanak, és nem hagynak nagy ekológiai nyomot kilökés után. A papír hátránya azonban a gyártása, amely akár 4 -szer nagyobb terhet ró a természetre, mint a műanyagoké. Ugyanakkor még a szállítás során is jobban terhelik a természetet, mert egyszerűen nagyobbak, és ugyanannyi csomaghoz több kamionra / hajóra / repülőre van szükség.

Nincs egyértelmű egyetértés abban, hogy valójában mi a jobb a természetnek. Eddig az újrahasznosított műanyag csomagolás útjára léptünk. Ha újra felhasználhatjuk és megfelelően újrahasznosíthatjuk őket, a bolygóra gyakorolt ​​hatás a legkisebb lesz. 

Hogyan használd fel újra a csomagokat?

A bevásárló táskáknál ez egyszerű - egyszerűen csak nem vagy muszáj új táskát vásárolni bevásárlás közben. A műanyag sok ilyen bevásárlást kibír és könnyen tárolható.

Azoknál a csomagoknál, amelyekben e-shop csomagokat küldünk, ez egy kicsit bonyolultabb. Felbontáskor leértékelődnek, és nem használhatók például vásárláshoz. De a legegyszerűbb módja annak, hogy újrahasznosítsuk őket, például a műanyag hulladék tároló. Ha az otthoni műanyag tárolód megtellik, kidobod azt a műanyagok közé. Ezzel megduplázod a műanyag csomag felhasználását. Hurá!

Ha kicsit kreatívabb szeretnél lenni, akkor léteznek más módszerek is a csomag felhasználására. Ezek közé tartoznak a következők:

  • szánkózás a havon
  • nedves törülköző tárolása edzés után
  • futurisztikus sapka elkészítése (vigyázz, hogy ne fulladj meg)
  • és még sok más...

Információk a rendeléshez és visszaküldés

Korábban nyomtatott számlákat és a maximális információkat tartalmazó A4 -es levelet csatoltunk megrendeléseinkhez. Ma már csak elektronikusan küldjük a számlákat, és a csomaggal együtt kapsz egy kis A6 -os papírlapot FSC tanúsítvánnyal. Röviden tartalmazza a legfontosabb információkat a webhelyünkre mutató linkekkel, ahol a részleteket is ismertetjük. Valószínűleg nem mindenkinek fog ez tetszeni, de mégiscsak a digitalizálódás korában élünk és ha képes vagy interneten keresztül rendelni, akkor az információ kikeresése is menni fog :)

Ami a visszaküldéseket illeti, ismét csak elhagytuk a papírozást és mindent egy elektronikus űrlapon keresztül intézünk. Az egész visszaküldési folyamatot így meggyorsítottuk, ami számodra csak annyit jelent, hogy hamarabb visszakapod a pénzed. Win-win.

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő