0

Champion

Ha még nem hallottál a Champion márkáról, akkor itt az ideje, hogy ezt a hibát orvosold! A Champion egy sport- és streetwear ruházatra szakosodott ruhamárka, amelyet az amerikai Hanesbrands ruházati cég birtokol és értékesít, így a Hanes egyik legnagyobb márkái közzé tartozik. Olvass tovább, és tudj meg többet erről a márkáról.

Miért a Champion?

A Champion a Z generáció egyik legnépszerűbb márkája, amely az alapmodellekkel végtelen színválasztékot kínál mindenki számára. Ráadásul rengeteg együttműködéssel büszkélkedhetnek – megragadják az alkalmat és élnek vele. A szabaidős ruhadarabok, például pulóverek, melegítőnadrágok, leggingsek vagy akár fehérneműk mellett cipőket és kiegészítőket is vásárolhatsz a Champion márkától.

Történet

A céget 1919-ben alapította a New York állambeli Rochesterben Simon Feinbloom és fiai, William és Abraham. Akkoriban a céget Knickerbocker Knitting Company-nak hívták. A Champion 2019-ben ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját. A Champion ruházati nagykereskedelmi cégként alakult, de a Feinbloom testvérek hamar észrevették, hogy hiányzik a minőségi sportruházat, és a kényelmes és tartós sportruházat gyártására koncentráltak. A pulóver, amelyet először a szabadtéri dolgozók gyapjú alsóneműjeként mutattak be, hamarosan átvette a sportolók melegen tartása szerepét edzés közben. A Champion pulóverekre felfigyelt az University of Michigan Wolverines futballcsapata, amely sok egyetemi sportcsapat közül az első lett, amelyet a Champion öltöztetett. A cég hírneve az Egyesült Államok más főiskoláira is kiterjedt, és hamarosan az egész egyetemen a Champion ruházatot hordták a sportolók és a nem sportolók is.

Az 1930-as években a Feinbloom testvérek a céget Champion Knitting Mills Inc. névre keresztelték át. A cég neve még kétszer változott az évek során. Az 1950-es és 1960-as években a Champion Knitwear Company nevet kapta, jelenlegi nevét pedig csak 1967-ben nyerte el. Az 1990-es években, amikor a Championt mind a 27 NBA-csapat hivatalos ruhaszállítójává választották, hírneve nőtt.


A Champion ruhákat minden NBA-áruhoz használták, és messze túlterjedtek a sportágazaton. A Champion ruházatot most már filmekben, koncerteken, gördeszkaparkokban és a hip-hop szcénában láthattuk.

Tudtad, hogy..

Ez csak egy ilyen érdekesség a brand rajongóinak, de azoknak is, akik tanulni szeretnének. A Champion logója többször változott. A lényeg az volt, hogy fontos volt kiemelni a márka jellemzőit, ami úgy tűnik, 100 év alatt sikerült.

Mérettáblázatok

Ruházat

Cipők

Newsletter

Jó dolgok történnek olyanokkal, akik feliratkoznak hírlevelünkre.

A bejelentkezéssel elfogadja hogy feldolgozzuk személyes adataidat.

kerdesek@d-sport.hu Hétköznap egy órán belül válaszolunk
Partnerek:
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.
Rendezés
Szűrő